A Queen's Stories

Rólam mondták

Munkám során számos nagyon kedves embert ismerhetek meg. Mindig nagy örömömre szolgál, mikor egy közös projekt után elismerően nyilatkoznak a munkámról, az alábbiakban ilyen visszajelzéseket olvashat.
Az oldalt időszakosan frissítem.

Vas Viktóriával a kezdetektől fogva öröm volt együtt dolgozni! Levélváltásainkban mindvégig a közös gondolkodás, a megoldásokra törekvés, a maximális nyitottság és alaposság jellemezte Őt.
Ahogy közeledett a rendezvény, egyúttal a személyes találkozó dátuma, már mindenki nagyon lelkes volt! Erzsébet királyné szerepében Viktória egyszerűen lenyűgözte a látogatókat, azt a közel ezer embert, akik Múzeumok Éjszakáján eljöttek a Savaria Múzeumba. Elragadó megjelenése, mozdulatainak és beszédének kifinomultsága még a szombathelyi kritikus szemmel bíró Sisi rajongókat is elbűvölte!
A nagy hőségben, nehéz ruhában hosszú órákig tartó foglalkozások ellenére folyamatosan kedvesen, mosolyogva személyesítette meg Erzsébet királynét. Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt megtalálta a közös hangot, csodás emlékekkel és egy rendkívül sikeres rendezvénnyel gazdagodtunk általa.
Vas Viktória sugárzó szépségű személyét és értékes programjait jó szívvel ajánljuk minden érdeklődőnek!

A Savaria Múzeum munkatársai
Szombathely

„Vas Viktória előadását látva úgy éreztem, mintha személyesen Erzsébet mesélne nekünk az életéről és legbensőbb érzéseiről, gondolatairól, reményeiről. Nagyon szívhez szóló, megindító, szeretettel teli élmény volt. Nem távoli történelmi személyként jelent meg előttünk, hanem anyaként, feleségként, nőként, királynéként, aki egyszerre bájos, közvetlen és fenséges, őszinte és szeretettel teli. Még közelebb hozta hozzám Erzsébetet.”
Wéber Anikó
Író, újságíró

„Az egyik legfelkészültebb előadó itthon. Látszik, hogy valóban átéli a karaktert, nem csak ledarál valamit mint annyian. Amikor a „fiáról” mesélt, azt hittem, elsírom magam. Nagyon tud!”
Németh Ádám
Mare Temporis Történelmi Hagyományokért Alapítvány

„Kedves Viki!
Vannak az életben álomprojektek. Ez az volt. Minden percét imádtuk, és a szombati munkanapok fáradalmát csak úgy elfújta 😊
Kívánom, hogy mindig maradj ilyen, és gyere még nagyon sokat hozzánk! MINDENKI szívesen lát, mert MINDENKIT kilóra megvettél 1 perc alatt <3
Nagyon vigyázz magadra, és remélem, inkább előbb, mint utóbb lesz az újra találkozás.”
Harányi Nikolett Melinda
Múzeumpedagógus
Magyar Nemzeti Múzeum